Proefmixdoos FD Persoonlijk - Prisecco Alcoholvrij (6 flessen)

0 Review(s)


€77,70 Op voorraad
De proefmixdoos Prisecco Alcoholvrij - FD Persoonlijk bestaat uit 2 x 3 flessen die door culinair redacteur Hilary Akers zijn aanbevolen in FD Persoonlijk van 1 april 2023. Lees meer

  • Mooie wijnen, per doos van 6 flessen
  • Gratis bezorging in Haarlem vanaf 12 flessen
  • Gratis bezorging buiten Haarlem vanaf €100
  • Prettig geprijsde proefmixdozen, gratis bezorgd!
  • Klantenservice 24/7 bereikbaar
  • Bij ons genieten particulieren van groothandelsprijzen!

Informatie

Inhoud Proefmixdoos FD Persoonlijk - Prisecco Alcoholvrij

3 x Prisecco Alcoholvrij Inspiration 4.0 (rood)
3 x Prisecco Alcoholvrij Inspiration 4.6 (wit)

Beschrijving van de dranken

Prisecco Alcoholvrij – alternatief voor wijn, bekend van sterrenrestaurants**!

Manufaktur Jörg Geiger uit Zuid-Duitsland produceert Prisecco Alcoholvrij, een assortiment vruchtensappen met een zeer hoog gastronomisch gehalte. De sappen worden gemaakt van fruit en groenten (oude rassen) en worden op smaak gebracht met verse kruiden en specerijen. Prisecco Alcoholvrij is geïnspireerd op witte wijn, rode wijn en mousserende wijn en is verkrijgbaar in verschillende varianten. Prisecco bevat mooie zuren en is met nadruk niet zoet. De gastronomische combinatie met mooie culinaire gerechten zal menigeen verbazen… Prisecco is de toekomst van alcoholvrij culinair genieten!

Prisecco Alcoholvrij Inspiration 4.0 Deze Prisecco  Alcoholvrij is een mooi alternatief voor volle, ronde rode wijnen. De stijl doet denken aan Pinot Noir en Merlot; vriendelijk, toegankelijk, elegant en lichtfruitig met aardse tonen.

Prisecco Alcoholvrij Inspiration 4.6 Deze Prisecco  Alcoholvrij is een frisse witte variant die doet denken aan sauvignon blanc, vino verde en gruner veltliner.  Mooie bitters geven indrukken van tannine, met 3.9/L suikers is hij goed strakdroog met frisse zuren. In de neus geuren van kamille en venkel. Past onder andere goed bij kreeft, krab, witvisgerechten met limoen en groene frisbittere tonen in het garnituur. Ook heerlijk om te drinken als aperitief op terras in zomerse sferen.