Proefstation Wijnimport start webshop voor particulieren

  • Geplaatst op
Proefstation Wijnimport start webshop voor particulieren

Het Proefstation Wijnimport in Haarlem is als wijngroothandel trotse leverancier van de top van de Nederlandse horeca. De coronacrisis heeft de horecasector in maart 2020 helaas voor onbepaalde tijd stilgelegd.

Het Proefstation komt nu met een wijnassortiment voor particulieren. Mooie wijnen tegen groothandelsprijzen; snel, voordelig en veilig aan huis geleverd vanuit ons eigen magazijn in Haarlem. Deze wijnselectie is te vinden in de speciale consumentenwebshop proefstationdirect.nl

Naast rosé, rode, witte en mousserende wijnen vindt de consument daar ook alcoholvrije wijn, alcoholvrije alternatieven voor wijn en zelfs biologische, veganistische, glutenvrije frisdranken. Via aantrekkelijk geprijsde proefmixdozen kan de klant laagdrempelig kennismaken met ons assortiment.

In de regio Haarlem worden de meeste bestellingen door ons persoonlijk en gratis bij u aan huis geleverd, daarbij houden we gepaste afstand volgens de gezondheidsrichtlijnen van dit moment. Bestellingen kunnen landelijk worden verstuurd via bezorgdienst Flespakket van PostNL.

Saldo cadeaubon controleren

← Keer terug naar de backoffice    Beste klant, wegens onze bedrijfsvakantie van 8-24 juli 2024 wordt uw bestelling in deze periode pas vanaf 25 juli verwerkt en verstuurd. Verbergen