Joerg Geiger - 36 Grad Grenache Zwetschge Alcoholvrij (BIO-VEGAN)

0 Review(s)


€77,70 Op voorraad
12,95/fles. Testwinnaar alcoholvrije wijn 2024 ('Hervorragend') door Gault&Millau in Duitsland.  Volle, droge alcoholvrije rode wijn op basis van Grenache, Mourvedre, aalbessen en pruimen. De gedealcoholiseerde bio-vegan wijn wordt verrijkt met onderschei Lees meer

  • Mooie wijnen, per doos van 6 flessen
  • Gratis bezorging in Haarlem vanaf 12 flessen
  • Gratis bezorging buiten Haarlem vanaf €100
  • Prettig geprijsde proefmixdozen, gratis bezorgd!
  • Klantenservice 24/7 bereikbaar
  • Bij ons genieten particulieren van groothandelsprijzen!

Informatie

Jörg Geiger 36 Grad Grenache Zwetschge Alcoholvrij (bio-vegan)
12,95/fles. Testwinnaar alcoholvrije wijn 2024 ('Hervorragend') door Gault&Millau in Duitsland.
Volle, fruitige alcoholvrije rode wijn op basis van Grenache, Mourvedre, aalbessen en pruimen. De alcohol wordt langzaam en op lage temperatuur onder vacuüm verwijderd uit deze biologische rode vegan Rhône wijnen. Met passie en perfectie creëren we vervolgens een alcoholvrij pareltje: in combinatie met onderscheidend fruitsap, geurige bloesems, aromatische kruiden en smaakopbouwende specerijen ontbreekt het aan niets in complexiteit en smaak.

Geur: aards, stalgeur, boers, fruitig met aroma’s van rode aalbessen en rijpe pruimen (zwetschge). Smaak: droog, weelderig, rijk aan tannine, bes, chocolade, peper, kruiden.

Alcoholvrijpionier Jörg Geiger

Fruitkweker, cider- en sappenfabrikant Manufaktur Jörg Geiger uit Zuid-Duitsland pionierde ruim 30 jaar geleden met de eerste alcoholvrije dranken als alternatief voor wijn. De inspiratie hiervoor lag in meer dan 300 jaar familiegeschiedenis in de productie van laag-alcoholische ciders. Het ongegiste sap van zelfgeteelde oude rassen appels en peren vermengd met ander fruit, groenten en verse kruiden, specerijen en bloesems zouden de basis worden van een geheel nieuwe categorie dranken.

Met de nieuwe Graden-serie alcoholvrije wijnen vernieuwd Jörg Geiger opnieuw: met de vernuftige techniek vacuümdestillatie wordt in eigen huis de alcohol onttrokken aan biologische vegan-wijnen. Daarna wordt de alcoholvrije wijn verrijkt met geselecteerde fruitsappen van oude rassen en op smaak gebracht met verse kruiden, specerijen en bloesems. Het cijfer op het etiket verwijst naar de temperatuur in graden Celsius waarbij Jörg Geiger de alcohol onttrekt. Hierbij geldt; hoe lager de temperatuur, hoe beter de originele kwaliteit en de aroma’s van het sap intact blijven.